EN
Art Nouveau Zaal

Art Nouveau Zaal

Boven het Grand Café vindt u onze multifunctionele Art Nouveau zaal. De ijzeren spanten van het voormalige Volkshuis in Brussel werden bijgewerkt en kregen een nieuw leven in onze monumentale zaal. Gelegen in de Antwerpse modewijk is het een uitstekende locatie voor al uw evenementen. Alles van seminaries tot congressen, huwelijksfeesten, bedrijfsfeesten, nieuwjaarsfeesten, modeshows, presentaties, tentoonstellingen, productlanceringen, beurzen, enz.

Ontdek onze zaal in 3D

Onze ruimte is aanpasbaar aan al uw wensen en biedt eindeloze mogelijkheden voor evenementen van elke omvang. Met 700 m2 veelzijdige binnenruimte en een terras van 144 m2 kunnen wij aan al uw wensen voldoen. Of u nu een zittend diner wilt voor maximaal 400 personen of een receptie of dansfeest voor maximaal 800 personen, onze monumentale zaal maakt indruk op uw gasten.

Met jarenlange ervaring staat ons team klaar om u te voorzien van een beleving op maat en persoonlijke begeleiding. Wij verzorgen uw evenement van A tot Z. Kies uit ons ruime aanbod aan in-house catering mogelijkheden en verras uw gasten. Van zittende en walking dinners tot lunch- en koffiepauzes, er is keuze voor elke gelegenheid.

Horta is centraal gelegen en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Voor wie met de auto komt, zijn er op wandelafstand verschillende beveiligde parkeergelegenheden die plaats bieden aan maximaal 1.500 voertuigen. Bovendien zijn er tal van hotels in de buurt.

Wil je meer weten? Vul uw gegevens in en ons team zal zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Of neem rechtstreeks contact met onze Sales & Event Managers.

Ann Fidlers
+32 3 203 56 61 — ann@grandcafehorta.be

Els Van Royen
+32 3 203 56 62 — els@grandcafehorta.be