EN
Grand Café

Grand Café

Sinds 2000 biedt Horta Grand Café een iconisch decor van moderne klasse, midden in het bruisende hart van Antwerpen. De ijzeren spanten gered uit het Maison du Peuple van Victor Horta vormen een monumentaal decor voor ons hedendaags interieur. Of zet jezelf in een van onze director's chairs op ons verwarmde terras en geniet van de passage, dit het hele jaar lang.

Wij serveren de hele dag eten en verwelkomen u graag voor een luxueus ontbijt, snelle lunch of een gezellig diner. Of het nu een seizoensgebonden of een signatuurgerecht is, ons menu zal zeker aan uw trek voldoen. Of loop even binnen voor een koffie, glaasje champagne of een heerlijke cocktail om je dorst te lessen.

Dompel jezelf onder in de perfecte mix van architecturaal erfgoed en kosmopolitische gastronomie. We zijn de hele dag open, zeven dagen per week.

Reserveer je tafel

Gebruik ons online reserveringssysteem om een tafel tot 8 personen te reserveren. Gelieve eventuele opmerkingen of speciale wensen te melden bij uw reservatie. Het is echter niet mogelijk om een specifieke tafel te reserveren. Voor dringende vragen of last-minute reserveringen, aarzel niet om ons telefonisch te contacteren op +32 3 203 56 60. We kijken ernaar uit u te verwelkomen in Horta en van uw bezoek een onvergetelijke ervaring te maken.

Honden zijn welkom op het terras.

Groepen

Onze warme en uitnodigende sfeer, gecombineerd met een uitstekende en snelle keuken, maakt Horta Grand Café de perfecte locatie voor uw volgende groepsdiner. Onze chef heeft speciale menu's samengesteld, die een unieke ervaring bieden voor groepen van 12 tot 30 gasten tijdens lunch (niet op zaterdag) en 12 tot 60 gasten voor diner (op zaterdag vanaf 20u). Ons team staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of speciale verzoeken en ervoor te zorgen dat uw gelegenheid een succes wordt. Neem vandaag nog contact met ons op via info@grandcafehorta.be om uw groepsdiner te plannen.