Herftsbrunch

ZONDAG 22 OKTOBER 2023

De herfst is begonnen in Antwerpen en dat vieren we in stijl. We verwelkomen u zoals elk jaar graag in onze monumentale Art Nouveau Zaal voor een uitgebreide brunch. Geniet van uitgebreide buffetten en live jazz in een grandioze setting.

BUFETTEN

Start de dag met ons klassiek ontbijt buffet met roereitjes, een ruime selectie brood, viennoiserie en verschillende toppings & beleg.

Op onze koude en warme buffetten ontdek je een grote variëteit aan seizoensgebonden gerechten. U kan bijvoorbeeld genieten van Thaise noedelsla, scampi cocktail of een assortiment wildpaté met marmelade. De warme gerechten presenteren we live voor u. U heeft een keuze uit lasagne rollade, gebakken forel of hertekalf en filet van fazant voor de wildliefhebbers. Uiteraard serveren we ook onze klassiekers, zoals onze zalm royale of velouté van pompoen.

We sluiten de middag af met ons overvloedig dessertenbuffet met zaligheden zoals tiramisu, chocolademousse en een uitgebreid aanbod taarten. Bovendien zal de chef live voor u sabayon bereiden.

RESERVEREN

Inbegrepen: welkomstdrank, koffie & thee.

Volwassene: €69
Kind 5-11 jaar: €29
Kind 0-4 jaar: gratis

Reserveren kan u via deze link.

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!